Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi işbirliği ile ünlü sanatçıların katılacağı “Bahar ve Gençlik Şenliği” düzenleniyor. Dört gün sürecek olan  ve  ilk üç günü Üniversite kampusünde düzenlenen halka açık etkinlikler ile devam edecek olan şenlik, dördüncü gün anıtpark’ta yapılacak muhteşem bir final ile noktalanacak.

Şenlik programında tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı sanatçı ve topluluklar da sahne alacak. Nostalji kraliçesi Muazzez Ersoy, Düzcelilerin artık yakından tanıdığı Murat Başaran, orta Anadolu türküleri ile adını duyuran Oğuz Yılmaz gibi sanatçılar ve  Gece Yolcuları ve Grup Su gibi tanınmış topluluklar Düzceliler için şarkılarını seslendirecekler. Şenlik programında Popstar adayımız Ercan Tok da sahne alacak.

Şenliğin hazırlıkları kapsamında  üniversite ve Belediye yetkililerinden oluşan organizasyon komitesi basın kuruluşları ile görüş alış verişinde bulunmak amacıyla ziyaretler yapıyor.

21 Mayıs Tarihinde Üniversite kampusünde halka açık etkinlikler ile başlayacak olan şenlik, üç gün boyunca burada sürdükten sonra, Anıtpark’ta yapılacak olan ve ünlü sanatçıların sahneye çıkacağı bir final konseri ile sona erecek.