Geçtiğimiz günlerde Gençlik Merkezi'nde yapılan Düzce Barosu'nun Genel Kurulu ve Kongresi'nde Düzce Barosu'nun ikinci kez Başkanı Avukat Ali Dilber olmuştu. 91 üyenin oy kullandığı seçimlerde Avukat Ali Dilber oyların tamamını alarak ikinci kez Başkan olurken bir kez daha güven tazelemişti. İkinci kez Düzce Barosu Başkanı olan Ali Dilber'i Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu ve Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Kepez ziyaret ederek tebrik ettiler.

Avukat Ali Dilber ve yönetim kurulu üyelerine başarılarını ileten Şerifoğlu, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada “ Baro Başkanımız Ali Dilber'i hayırlı olsun ziyereti için geldik. Hukuk, devletimizin devamı için, hep birlikte yaşamamız için en önemli konulardan biri. Ali Dilber ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni dönem ile birlikte başarılar diliyoruz. Daha iyi çalışma koşullarında önümüzdeki yıllarda görevlerini sürdürmelerini temennni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunulmasından ötürü memnuniyetini dile getiren Avukat Ali Dilber ise “ Rektörlüğümüz ve Düzce Baromuz güzide iki kurumumuzdur. Biz zaten iç içeyiz ve protokolde de yan yanayız. Birbirimizi biliyoruz. Göstermiş oldukları bu ziyaretten ve incelikten dolayı da Rektörümüze teşekkür ediyoruz”. İfadelerine yer verdi.