Sevgi Anaokulu’nun kermes açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı da katıldı. Okul Aile Birliği ve velilerin hazırladığı kermeste açılıştan önce konuşma yapan okul müdürü Necmettin Yazıcı, kermesin okulun tanıtımına katkıda bulunacağını söyledi.

Yazıcı, ’’Öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılama, okulumuzun tanıtılması ve okul öncesi eğitim kurumlarının yaygınlaştırılması anlamında bu kermesi gerçekleştirdik. 2 gün boyunca buradayız, tüm halkımızı bekliyoruz. Okulumuza ve ve öğrencilerimize bir katkı anlamında velilerimiz bir gayret gösteriyorlar. Ayrıca İl Milli Eğitim müdürümüzü de açılışa yapması için buraya kadar geldiği için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ise, bu tür etkinliklerle okul öncesi eğitimin tanıtımına katkı sağlayacağını söyledi.

Yazıcı,  ‘’Güzel bir gün Öğretmen arkadaşlarımız okul aile birliği ve velilerimiz var hep beraber burdayız. Bu tür kermesler bizim için çok önemli, en çok değer verdiğim şeylerden biri birliktelik yani. Birlikte bir şeyler yapmanın keyfini çıkartmak bu farklı ve güzel bir duygu. Gelirinden daha önemlisi bu tür sosyal aktivitelerle okullarımız tanıtımlarını gerçekleştiriyorlar. Dolayısıyla da her geçen gün önemini arttıran okul öncesi eğitimin daha çok tanıtımını yapma fırsatı buluyoruz. Ben burada emeği geçen bütün arkadaşlarıma ve okul aile birliğine teşekkür ediyorum, okulumuzun tanıtımına bir katkıda bulunacaktır’’ dedi.
 Kermes 28-29 Nisan tarihlerinde spor sokakta halkın ziyaretine açık olacak.