Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce İl Müdürü Erkin Avcı, Müdür Yardımcısı Erhan Çavuş, İnsan Kaynakları Şefi İrfan Başar, Bağ-Kur Emeklilik Sorumlusu Devrim Aykutlu ve Avukat Dilek Bayraktutar, Sosyal Güvenlik Kurumu haftası etkinlikleri kapsamında Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret ettiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali İhsan Su konuşmasında; sosyal güvenlik bilincine vurgu yaptı.

Vali Su, “Sosyal güvenlik kurumu müdürü ve personeline teşekkür ediyorum. Sosyal güvenlik haftası etkinlikleri çerçevesinde bir dizi güzel faaliyetlerde bulunacağız. Tabi ki sosyal güvenlik bilincinin vatandaşlarımızda oluşması ve yaygınlaşması çok çok önemlidir. Bu anlamda da yapılan çalışmaların bu bilincin yaygınlaşmasında çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Ben de tekrar sosyal güvenlik haftasını kutluyorum.” ifadelerinde bulundu.


Sosyal Güvenlik Kurumu Düzce İl Müdürü Erkin Avcı Vali Ali ihsan Su’ya SGK haftası ile ilgili planladıkları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.


Avcı yaptığı açıklamada; “2009 yılında sosyal güvelik kurumu yönetim kurulu 16 Mayıs’ı içine alan haftayı sosyal güvelik haftası olarak kutlamak için karar aldı. Bu yıl 6.sını kutluyoruz. Bu bağlamda sosyal güvenlik bilincini yerleştirmek adına etkinlikler yapıyoruz. Hatıra ormanımızda yenilemeler yaptık ve alanı büyüterek yeni fidanlar diktik. ilk üç gün ziyaretlerimiz devam edecek. Düzce’de faaliyet gösteren en fazla istihdam sağlayan işletmelerimize teşekkür belgelerimiz var. 30 tane işletmemize teşekkür belgesi vereceğiz. Akçakoca’da sosyal güvenlik merkezimiz var ora dada çalışmalarımıza devam ediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Düzce İl Müdürü Erkin Avcı Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Vali Ali İhsan Su’ya plaket takdim etti.

 

 

Haber;S.Kaşkır