Düzce Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Birlik genel kurul salonunda gerçekleşen kongreye Ak Parti yönetimi tam kadro katıldı. Kongreye Belediye Başkanı İsmail Bayram, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, Türkiye Partisi İl Başkanı Erdoğan Bıyık, Baro Başkanı Ali Dilber, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı’nın yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. Birlik Başkanı Mustafa Kayıkçı’nın divan başkanlığını yaptığı kongrede konuşan başkan Bülent Keser, 10 yıldır büyük bir özveri ile hiçbir ücret almadan yürüttüğü göreve yeniden talip olduğunu belirterek yeni dönemde yapacağı çalışmalardan bahsetti. Yeni kaynaklar yaratarak, odaya yeni bir hizmet bürosu kazandırma arzusu içinde olduklarını belirten Keser, İnternet sitesi hazırlanması ve AB projelerine katılım noktasında önemli çalışmalar yürüteceklerini söyledi.


Kongrede konuşan Başkan adaylarından Hakan Ata, son dönemde Diğer aday Bülent Keser ile birlikte görev yaptığı odaya daha iyi hizmetler sunmak arzusu içinde olduğunu belirterek, oluşturduğu yönetim ile göreve talipli olduğunu söyledi.


Kongre de konuşan Belediye Başkanı İsmail Bayram ise Esnaf Odalarının kıt kanaat imkanlarla faaliyetlerini sürdürdüğünü belirterek, görev yapan tüm başkan ve üyeleri özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bayram Belediye Olarak Esnaf odalarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, esnafımızın yanındayız dedi.


Konuşmaların ardından Oda Başkanı Bülent Keser, Odaya katkı sağlayan, destek veren kişilerle meslekte 30 yılını dolduran üyelere plaket takdiminde bulundu.
İki adayın yarışmasına rağmen oldukça olumlu bir havada geçen kongre oy kullanma işlemi ile son buldu. Yapılan oy kullanma işlemi sonucunda Düzce Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın başkanlığına 67 oyla yeniden Bülent Keser seçildi. Diğer aday Hakan Ata ise 23 üyenin oyunu aldı. Keser’in yönetim kurulu listesinde Hasan Soyer, Uğur Cebecioğlu, Fikret Çolak, Rüstem Yılmaz, Yaşar Taşhan, ve Aydın Dil bulunuyor.