Düzce Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Dokuzuncu Olağan Genel Kurulunda yapılacak olan seçimlerde, kurulduğu günden bu güne kadar Başkanlık görevini sürdüren Remzi Günal aday olmazken,  iki adayın listeleri yarışacak.

 

İki gün sürecek olan kongrenin açılışına, Düzce İl Defterdarı Erol Pişkin, daire müdürleri, Serbest Muhasebeciler ve mali Müşavirler Odası Bolu Şubesi başkanı Necmi Tuna, İzmit Şubesi Başkanı Ender Şenol,siyasi parti temsilcileri ile muhasebeci ve  mali müşavirler katıldı.

 

Kongre Divanı’nın belirlenmesinin ardından bir konuşma yapan Oda Başkanı Remzi Günal,  Oda tarihi hakkında bilgiler verirken, kuruluşundan bu güne kadar alınan mesafeyi  ve sıkıntıları da anlattı.  Günal’ın konuşması sırasında duygulandığı dikkatlerden kaçmadı.

 

Remzi Günal’a görevde yaptığı hizmetler nedeniyle muhasebeciler odası’nın verdiği plaketi İl defterdarı Erol Pişkin verdi. Pişkin, tören nedeniyle yaptığı konuşmada, gençlerin önünü açma konusunda  gösterdiği kararlılık ile takdir edilmesi gerektiğini söyledi. Günal’a ayrıca, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim kurulu tarafından bir tablo da hediye edildi.

 

Genel kurulun bugünkü bölümünde, çalışma,  Kesin Hesap, Denetleme raporları da okunarak görüşülürken, bütçe önerileri de görüşülüp karara bağlandı. 

 

Olağan Genel Kurulun Pazar günü yapılacak olan bölümünde ise, Yönetim kurulu seçimleri yapılacak. Seçimlerde, Kudret Taş ve Yılmaz Kayıkçı’nın listeleri yarışacak.