Düzce’de merkeze bağlı 12 köyde, her yağmur yağdığında ve kış aylarında musluklardan su yerine çamur akıyor. Bu nedenle içme suyu ihtiyaçlarını hazır su veya taşıma suyu ile karşılamak zorunda kalan vatandaşlar, CİMER, Düzce Valiliği ve İl Özel İdaresine bir çok kez şikayette bulundu.

Yaptıkları onlarca şikayete rağmen bugüne kadar sorunlarına çözüm bulamayan vatandaşlar, seslerini duyurabilmek için konu ile ilgili şikayetlerini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber whatsApp ihbar hattına yaptı.

Üçyol köyü sakinlerinden Şaban Keten isimli bir vatandaş, musluklardan akan çamurlu suyu kullanamadıklarını belirterek, yetkilileri göreve davet etti. Yaptıkları onlarca şikayete rağmen yaşadıkları soruna bir çözüm bulamadıklarını ifade eden Keten, “Yıllardan beri yaşadığımız su problemi ile karşı karsıyayız. Sesimizi duyurmak için sosyal hesaplarımızdan paylaşmaktayız. Fakat ne kadar çok yaygın olursa daha çabuk önlemler alınabilir. Düzce merkeze bağlı 12 köy yağmurlu havalar nedeniyle musluklardan sular çamurlu akıyor. Bu suyu kullanamıyoruz” dedi.

HABER: Savaş ARI