Yaklaşık 3 ay önce hizmete giren ve Vali Bülent Kılınç tarafından da desteklenen ve geçtiğimiz ay ziyaret edilen Sosyal Market tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yapılan yardımlar devam ediyor.

Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından projesi hazırlanarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğünce de onaylanan “ Sosyal Market “ projesi hayata geçtikten yaklaşık 3 ay gibi kısa bir sürede 494 ihtiyaç sahibi aileye yardım da bulundu.

Sosyal market projesi ile vatandaşlar ihtiyaç fazlası, sıfır veya kullanılmış giyim ve beyaz eşyalarını bağış yöntemi ile sosyal markete bağışlıyor. Bağışlanan eşyalar bu sayede ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan bu projede amaç, toplumdaki zengin ve fakir vatandaşlar arasında bir devlet kurumunun köprü görevi üstlenmesi, israfı engelleyerek, tasarrufa gitmek ve bu sayede milli ekonomiye katkıda bulunmak.

Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvuran ve sosyal güvenceden yoksun fakir ve yardıma muhtaç ailelere kupon karşılığında ücretsiz olarak teslim edilen eşyalar arasında giyim eşyasının yanında ayrıca, mobilya ve beyaz eşyada bulunuyor.