Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve yönetmenliğinde yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021 de büyük final yaklaşırken ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı.

Kritik eleme konseyinde potada yer alan Düzceli yarışmacı Ayşe Yüksel ile diğer yarışmacılar Poyraz ve Berkay arasındaki SMS oylaması stresli anlara sahne oldu. Milyonları ekrana kilitleyen elemede Düzceli vatandaşlar da kentin gururu haline gelen Ayşe’ye destek olmak için binlerce oy kullandı.

SMS sıralaması sonuçlarıyla en az oya sahip olan Berkay, adaya ve Survivor şampiyonluk hayallerine veda etti. Oyunlardaki başarısı ile tüm Türkiye’nin desteğini alan ve defalarca SMS oylamasından birinci çıkan Düzceli Ayşe, önemli bir engeli aşarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

FİNAL HEYECANI BAŞLIYOR

6 aydır zorlu oyunları aşan Ayşe, İsmail, Aleyna Kalaycıoğlu ve Poyraz için Survivor final heyecanı başlıyor. İstanbul'da gerçekleşecek olan yarı final 24 Haziran Perşembe günü, Final ise 25 Haziran Cuma günü yapılacak. Şampiyonluğun en büyük favorisi olan Ayşe’nin final turunda da desteğe ihtiyacı olacak.

HABER: Mehmet GÜNESEN