Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eski Düzce Lisesi alanındaki parkın adı tabeladaki yerini aldı. Yeni parkın adı resmen: “15 Temmuz Şehitleri Parkı”

Düzce Belediyesi tarafından eski Düzce Lisesi alanında inşa edilen şehir parkının adı geçtiğimiz günlerde alınan meclis kararı ile “15 Temmuz Şehitleri Parkı” olarak belirlenmişti. Resmi açılışı için gün sayan parkın girişine “15 Temmuz Şehitleri Parkı” tabelası da asıldı. Eski Düzce Lisesi Parkı olarak anılan park yeni tabelası ile resmi açılış için gün sayıyor.

15 Temmuz'daki darbe teşebbüsü sırasında FETÖ terör örgütü üyelerine karşı dimdik duran ve bu uğurda şehit olan vatandaşların, hem adının yaşatılacağı hem de anılacağı “15 Temmuz Şehitleri Parkı”nda halkın görüşlerini aldık. Parkın adını mutlulukla karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar, "Böyle bir ismin konulması çok doğru bir karar oldu." dedi.

"AĞAÇ SAYISI ARTTIRILABİLİR"

Düzce'ye kazandırılan yeni park ile ilgili de düşüncelerini ileten mikrofon uzattığımız vatandaşlar, "15 Temmuz Şehitleri Parkı"nı Düzce'nin yeni soluklanma alanı olarak niteledi ve aileleri ile birlikte parkta hoşça vakit geçirdiklerini anlattı. Ayrıca bazı vatandaşlar, parkta gölgelik alan ihtiyacı olduğunu belirterek, ağaç sayısının arttırılabileceğini ve kafeterya gibi bir işletmenin de olmasının iyi olacağını dile getirdi.