“Türk Milletinin başı sağ olsun”
MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi tedavi gördüğü sırada şehit olan Gazi Jandarma Er Erdem Ay’ın şahadetine ilişkin yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği, ay yıldızlı Türk Bayrağı için ebediyete intikal etmiş bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, Türk Milletine sabırlar diliyorum. 2010 yılında silâhaltında olduğu Giresun’da hainler tarafından tuzaklanan el yapımı mayına basarak gazilik unvanına erişen, 2018 Şubat ayından beri de rahatsızlığından dolayı tedavi altında olan Gazi Jandarma Er Erdem Ay’ın şehit haberi bizleri derinden üzmüştür. Türk Milletinin başı sağ olsun. Acılı ailesine sabırlar diliyor.”

“Tüm Düzce’mize sabırlar diliyorum”
AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’nin Gölyaka ilçesine düşen şehit ateşi dolayısıyla yayımladığı mesajında, “2010 yılında Giresun’da patlayan bir bomba sonucu gözlerini kaybettiğini öğrendiğimiz Gölyaka ilçemiz Yunusefendi Çamlıbel köyünde ikamet eden Erdem Ay’ın hakkın rahmetine kavuşarak şehit olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 2010 yılından bu yana Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören, vücuduna giren şarapnel parçalarının yarattığı enfeksiyondan dolayı hayata gözlerini yuman Erdem Ay’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm Düzce’mize sabırlar diliyorum.

“Düzce’nin başı sağ olsun”
MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ise mesajında, “Türk Devletinin bölünmez bütünlüğü için şehit olan Gazi Jandarma Er Erdem Ay’a Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diliyorum. Aziz Türk Milletinin bölünmez bütünlüğü için canlarını vermekten kaçınmayan Mehmetçiklerimize Allah’ım güç ve kuvvet versin. Düzce’nin başı sağ olsun” dedi.

Haber: Ö.YILMAZ