Mustafa Kemal İlkokulu önünde her akşam yaşanan trafik karmaşasının öğrenciler için yarattığı tehlikeyi dün ekranlara getirmiştik.

Araç yoğunluğu nedeniyle karşıdan karşıya geçemeyen öğrencilerin güvenliğini sağlamak için okul müdürü büyük çaba sarf ediyordu.

Okul müdürü Metin Albayrak her akşam araçları durdurarak öğrencileri karşıdan karşıya geçirmeye çalışıyordu. Müdürün çabasının yanı sıra yol kenarına sıralanan servislerde trafiğin sıkışmasına yol açıyordu.

Haberimize duyarsız kalmayan Vali Adnan Yılmaz bugün Mustafa Kemal İlkokulunda incelemelerde bulundu. İncelemelere Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü ile Okul Müdürü de iştirak etti. Vali Yılmaz öğrencilerin Kuyumcuzade Bulvarında karşıdan karşıya geçerken yaşadıkları sıkıntılar ile ilgili yerinde bilgi aldı.

21 MART'TA YAPILAN "İŞ BAŞA DÜŞTÜ" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

21 MART'TA YAPILAN "İŞ BAŞA DÜŞTÜ" HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Vali Yılmaz yaptığı incelemenin ardından bugünden itibaren okul giriş çıkışlarında polis memuru bekleyecek, okulun servis araçları Gençlik ve Spor müdürlüğünün bahçesine park edecek, okul önüne ise trafik lambaları takılacak.

Haber: S. KAŞKIR