Olay, Kaynaşlı’ya bağlı Darıyeri Mengencik Köyü Hacıahmet Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz 15 ocak tarihinde Düzce’yi etkisi altına kar yağışı nedeniyle köyde bulunan telefon direği devrildi. Yol kenarında bulunan bir bahçeye devrilen telefon direği nedeniyle yolun karşısından direğe uzanan teller yola saçıldı. Yoldan bisikletle geçen vatandaşlar tellere takılmamak için başlarını eğmek zorunda kalırken, otomobil ve yüksek vasıtaların geçmesi ise neredeyse mümkün değil.



Yaşadıkları sıkıntının çözülmesi için yetkilileri ulaşan ancak çözüm noktasında kendileri muhatap bulamayan köylüler çareyi Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’nda aradı.



Çektikleri fotoğrafları ihbar hattımıza gönderen köylüler, “Kimse ilgilenmiyor bu direkle 2 gündür, lütfen yetkililer sesimizi duysun” dedi.



Öte yandan Türk Telekom yetkililerinden de konuyla ilgili açıklama geldi. Haberimizin ardından köye giden ekipler, kabloları kaldırdığını belirterek, konuyla ilgili köyden ekiplere herhangi bir ihbar gelmediğini bildirdi. 

HABER: Ö.YILMAZ



Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ