Düzce’nin Gölyaka ve Kaynaşlı Gişeleri’ndeki çalışmaların yaklaşık 3 aydır tamamlanmaması ile birlikte hiçbir yetkilinin açıklama yapmaması tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oluyor.

Gölyaka TEM Otoyolu’nda süren çalışmalar nedeniyle gişelerin kapalı olması; Kaynaşlı TEM Otoyolu’na giriş mevkiinde süren kavşak çalışmaları doğrultusunda TEM’e girişlerde yaşanan sıkıntı Düzce’ye giriş ve çıkışı adeta çileye çeviriyor.

“Hep bayrama denk geliyor” eleştirisi
Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda da kapalı olan Gölyaka gişelerinin dün gündeme getirdiğimiz haberimizde önümüzdeki Kurban Bayramı’nda da kapalı olacağına yönelik eleştiriler alıyor. Kurban Bayramı telaşına giren vatandaşlar bir de ulaşım çilesi yaşamak istemiyor.

Her iki giriş aynı anda kapatılmamalıydı
Özellikle yetkililerin şehre girişi bulunan her iki noktanın da aynı anda kapalı olması, “Düzce de karmaşık bir yönetim problemi var. Gölyaka’dan giremiyoruz, çıkıyoruz Kaynaşlı’ya oradan da giremiyoruz. Yani gel de sinirlenme arkadaş bari biri bittikten sonra diğerini yapın aynı anda iki tarafı da kapatmak olmamalıydı” yorumlarını aldı.

“28 Eylülde açılacak” söylentisi
Hem Gölyaka hem de Gölyaka Gişeleri’nde süren bu çalışmaların ne zaman tamamlanacağına yönelik hiçbir yetkiliden açıklama yapılmazken yine dün gündeme getireceğimiz haberimize gelen yorumlara bakılarak, 28 Eylül tarihinde açılacağı yönünde söylentiler mevcut.


Haber: Ö.YILMAZ