Ağa Mahallesi vatandaşları, mahallelerinde uzun zamandır istediği ve gerek dönemin valisi Adnan Yılmaz’ın katılımıyla yapılan huzur toplantılarında gerekse seçim döneminde belediye başkan adaylarından Mehmet Keleş tarafından söz verilen mobese sistemine kavuştu. Ağa Mahallesi merkezine kurulan mobese sistemi sonrası mutluluğunu dile getirmek isteyen Ağa Mahallesi sakinleri basını davet ederek yetkililere teşekkür etti.



Mahalle sakinleri kurulan mobese kamerası direğinin önünde yaptıkları basın açıklamasında yetkilere sözünü tuttukları için teşekkür etti. Ağa Mahallesi’nde huzur ortamının sağlanmasına katkı sağlayacak olan mobese sitemi için mahalle sakinleri özellikle yeni belediye başkanı Mehmet Keleş’ten övgü ile söz ederek teşekkürlerini iletti.


Çabuk, “Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Keleş Bey'e mobese kamerasını buraya taktırıp sukuneti sağladığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bunu buraya taktırması mahallemiz için büyük bir iyilik oldu. Mehmet Keleş'in bize bir sözü vardı, "belediye başkanı olduğum ilk gün kazmayı Ağa Mahallesi'ne vurarak başlayacağım" demişti ve sözünü yerine getirdi.“ Derken, Hünkar Bağuç ise „Biz sayılı mahallelerden biri olmak istiyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu mobese kuruldu kurulalı biz burada çok güzel, huzurlu günler yaşıyoruz.“dedi.