Hem Düzce Üniversitesi hem de THK'nın istediği kalıcı işyerlerinde kazanan taraf THK oldu. Üniversitenin daha önce talip olduğu Kalıcı Konutlardaki iş merkezi Özel THK Yüksek Okulu ve Koleji yapılmak üzere Türk Hava Kurumu'na tahsis edildi. THK'nın valilik makamından gönderilen dilekçe ile talip olduğu işyerleri İl Genel Meclisi'nde bugün görüşülerek karara bağlandı ve kuruma tahsis edildi.

Toplam 139 Adet İşyeri Türk Hava Kurumu Üniversitesi tarafından Havacılık Meslek Yüksekokulu ve Havacılık Koleji yapılmak Üzere 5 yıllığına kiralanması uygun görüldü.

 

2 TEMMUZ'DA YAPILAN "REKTÖR İÇİNİ DÖKTÜ" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

26 HAZİRAN'DA YAPILAN "İŞYERLERİ PAYLAŞILAMIYOR" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

27 HAZİRAN'DA YAPILAN "İŞYERLERİ İKİ ARADA KALDI" HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

Son Valiler Kararnamesi ile Merkeze atanan Vali Adnan Yılmaz, Düzce Üniversitesi'nin de istediği işyerlerinin THK'ya tahsis edilmesini istiyordu. Önümüzdeki günlerde Düzce'den ayrılacak olan Yılmaz'ın bu isteği böylelikle gerçekleşmiş oldu.

TAHSİSLERE MUHALEFET ŞERHİ

Toplantı da ayrıca Fevziçakmak Mahallesi'ndeki Düzce Adli Tıp Şube Müdürlüğü ve Otopsi Merkezi olarak kullnılmak üzere talep edilen 58 işyeri ile Adli Tıp Kurumu Başkanlığı adına talep edilen 29 adet işyerinin tahsisi de uygun görüldü. Ancak MHP kanadı gerek THK kurumu gerek Adli Tıp Merkezi için talep edilen İşyerlerinde takas işlemleri tamamlanmadan tahsisi gerçekleştirildiğini savunarak kararlara muhalefet şerhi koydurdu.

Haber: S. KAŞKIR