Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen “Toplu Sünnet Şöleni” bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleşti. 120 çocuğun sünnet ettirildiği toplu sünnet şöleni Düzce Belediyesi önünde başladı. Başkan Keleş ve protokol ile fotoğraf çektiren çocuklar bindikleri vosvoslarla şehir içi turu yapmasının ardından Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen şölen alanına geldi.



İki haftalık süre içerisinde Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde sünnet edilen çocuklar Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programla eğlendi. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği programa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve erkekliğe ilk adımı atan çocukların aile ve yakınları katıldı. Şölende Başkan Keleş’in yeni yardımcısı Kadir Badur da hazır bulundu.





Tesislerdeki şölen Düzce Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başladı. İkramlar ve davetlilere günün anısına dağıtılan hediyelerin ardından konuşmasını yapan Düzce Valisi Zülkif Dağlı sünnet olan çocukları ve ailelerini tebrik etti.



“Allah mürüvvetlerini de göstersin”
Çocuklar ve ailelerinin mutlu bir gün yaşadıklarını belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise “Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Ben hepsini etkinliğimize katıldığı için teşekkür ederim. Allah inşallah başka mürüvvetlerini de gösterir. Toplu Sünnet Şöleni’nde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Vali Dağlı, Başkan Keleş ve protokol üyeleri konuşmaların ardından 120 çocuğun sünnet işlemini yapan Düzce Atatürk Devlet Hastanesi hekimlerine plaket ve hediye takdiminde bulundu. Son olarak sünnet olan çocuklara birer altın takarak ve çeşitli hediyeler veren protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.







Haber: Ö. YILMAZ