Düzce’de Ceza infaz kurumlarına 2017 yılında bin 272 hükümlü girdi

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan verilere göre, Düzce ilinde Bir hükümlünün aynı yıl içinde bir veya daha fazla giriş kaydı dikkate alındığında, 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında ceza infaz kurumlarına bin 272 hükümlü giriş kaydı yapıldı. Yine bir hükümlünün aynı yıl içinde bir veya daha fazla çıkış kaydı dikkate alındığında, aynı tarihler arasında bin 164 hükümlünün çıkış kaydı yapıldı. Giren hükümlülerin bin 233'ünü erkekler, çıkan hükümlülerin ise bin 126'sını erkekler oluşturdu.

Düzce’de Hükümlü statüsünde ceza infaz kurumuna girenlerin en çok işlediği suç yaralama!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğünce açıklanan bir diğer veride ise bu kez Düzce ilinde hükümlü statüsünde ceza infaz kurumlarına girenlerin en çok işlediği suçun yaralama olduğu gerçeği ortaya çıktı.
Düzce ilinde Ceza infaz kurumuna giren hükümlülerin birden fazla suç işlemesi durumunda en ağır cezayı gerektiren suç esas alınırken bu esasa göre değerlendirildiğinde, ceza infaz kurumuna 1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında giren hükümlülerin 201'i yaralama, 189'u hırsızlık, 97’si İcra İflas Kanunu’na muhalefet, 83'ü uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti, 69'u tehdit, 66'sı uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma, satın alma, ve 55'i öldürme suçu işledi.
 

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ