Düzce’nin tanınmış ailelerinden Ekiz ailesinin bir ferdi olan Düzceli Şevval Ekiz, Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği O Ses Türkiye’de, çeyrek final ve yarı final engellerini de aşarak finale yükseldi.

Memleketinin gururu olan Ekiz, yarı finalde Şebnem Ferah imzası taşıyan ‘Birileri Var’ şarkısını hem seslendirdi, hem de kemanıyla eşlik etti. Performansıyla izleyenleri mest eden Ekiz, stüdyoda da ayakta alkışlandı.

Şevval Ekiz finalde

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’ün (Beyaz) takımında yer alan Şevval Ekiz, yapılan son oylamada yapılan büyüleyen performansıyla finale kalan 10 isimden biri oldu.  Şevval Ekiz’in Türkiye’nin ‘O Ses’i olmak için sesini konuşturacağı O Ses Türkiye’nin final bölümü bu akşam saat 20.00’de canlı yayınla Tv8 ekranlarına gelecek. Kazananı vatandaşların belirleyeceği yarışmada Ekiz’in SMS oylamasında desteğe ihtiyacı olacak. SMS’in gönderileceği numara canlı yayının başlamasıyla belli olacak.

Hemşerilerinden destek istedi

Öncü Haber’e konuşan Ekiz, Düzceliler’in desteğini yarışmanın her aşamasında hissettiğini ve bundan güç aldığını belirterek, “Her zaman yanımda oldunuz. Bu uzun yolculukta artık sadece bir adım kaldı. Bunu da hep beraber başaracağız. Tüm hemşehrilerimden destek bekliyorum. Sizlerin teveccühüne sahip olmak benim için paha biçilemez.” diyerek çağrı yaptı.

Şevval Ekiz kimdir?

Düzce’nin tanınmış ailelerinden Ekiz ailesinin bir ferdi olan Şevval Ekiz, 25 yaşında. Çocukluk yaşlarında keman çalmaya başlayan Ekiz, liseyi Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliğini kazanan Ekiz, yüksek puanla üniversiteyi bitirdi.

HABER: Mehmet GÜNESEN