Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın talimatı ile belde sakinlerinin talep ve isteklerini hızla çözüme kavuşturulması için oluşturulan Turkuaz Masa birimi, hizmete girdi.

Vatandaşların talep ve isteklerine göre çözüm odaklı çalışması beklenen Turkuaz Masa biriminin 7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olacağı bildirildi.

Beyköy halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet vermesi hedeflenen Turkuaz Masa’da alınan tüm şikâyetler, ilgili birimlere hızlı bir şekilde iletilecek. Beyköylüler şikâyet, talep ve isteklerini belediye binasındaki ofise, 0 (380) 552 55 55 numaralı telefon numarasından veya WhatsApp uygulamasından 7/24 belediyeye iletebilecek. Vatandaşlar bu hizmetle merak ettikleri konularla ilgili de bilgi edinebilecek. Vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında kolayca ulaşabildiği Turkuaz Masa, belediye ve vatandaşlar arasında köprü olacak.

“HIZLI VE KALİTELİ HİZMET VERECEK…”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, “Belediyemiz Turkuaz Masa hizmeti ile birlikte yeni yerinde hizmete başlayan Vezne, Emlak Servisi ve Zabıta birimi vatandaşlarımızın kolayca erişimine sağlanarak daha hızlı ve kaliteli hizmet anlayışımız ile hizmetine başlamıştır. Vatandaşlarımız talep, öneri ve şikâyetleri için Turkuaz Masa’ya (380) 552 55 55 iletişim numarası ile iletebilir.” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI