Ülkü Ocakları Genel Merkez Yöneticisi Gökhan ÇAKIR yapmış olduğu konuşmada gerçekleşen bayrak değişiminin hayır ve heyecan getireceği temennisinde bulundu. Görevi devreden Samet ÇABUK'a yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak göreve gelen Fatih GÜLAÇTI'ya yönelttiği hayırlı olsun dilekleriyle konuşmasını bitirdi.

 

Samet ÇABUK ise salonda bulunan Ülkü Ocakları Yönetimine ve mensuplarına yapmış oldukları çalışmalarda göstermiş oldukları özveri ve fedekarlık nedeniyle şükranlarını dile getirirken hepsinden ayrı ayrı helallik istedi.

 

Görevi teslim alan Fatih GÜLAÇTI, görev yapan başkan ve yöneticileri yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutladı. Salonda bulunanlara hitaben yapmış olduğu konuşmada GÜLAÇTI şunları söyledi;

 

“Düzcemiz başta olmak üzere tüm ülkede başgösteren manevi yozlaşma ve ahlak erozyonu karşısında herbir ferdimizi Türklük şuuruna ve İslam ahlakına yakışır bir şekilde örnek kişiler olmanız için gayret göstermenizi istiyorum. Bu yol Cenab-ı ALLAH ve onun Resulü Hazreti Peygamber (s.a.v.) yoludur. Ülkücü; İmanlı, ihlaslı, vatanına ve milletine içtenlikle bağlı, tarih varolduğundan bu yana sayısız zaferler kazanmış hatta Hz. Peygamber övgüsüne mazhar olmuş atalarının takipçisi olan örnek şahsiyettir. İnşallah Cenab-ı ALLAH'ın izniyle bu abide şahsiyetler burada hayat bulacaktır.” dedi.

 

Ülkü Ocakları Düzce İl Başkanlığı olarak her türlü kavga ve kaos ortamından uzak kalacaklarını ifade eden GÜLAÇTI; “Kaybedecek tek bir gencimiz bile yok. 2023 yılı Lider Ülke Türkiyesi'nin lider kadroları inşallah bu ocaktan çıkacaktır.” diyerek tüm Düzcelilere seslenerek, evlatlarını gönül rahatlığıyla Ülkü Ocaklarına yollamalarını istedi.

 

Devir teslim töreni Fatih GÜLAÇTI'nın tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi.