Ulusal Gönüllüleri Düzce’de buluştu. Kahvaltıyla bir araya gelen gönüllüler arasında önemli isimler yer aldı.

 

 

Buluşmaya Ulusal Kanal Genel Müdürü Turhan Özlü, Ulusal Kanal Programcısı Gülgün Feyman ve Emekli Albay Hasan Atilla Uğur başta olmak üzere CHP İl Başkanı Müjgan Çakmak ve bazı STK’ların temsilcileri de katıldı. Kahvaltıda katılımcılara seslenen Genel Müdür Turhan Özlü, Ulusal Kanalın raporunu kanalın kurulmasına katkı sağlayanlara verdiklerini söyledi.


Mikrofonumuza özel açıklamalarda bulunan Ulusal Kanal Program Yapımcısı Gülgün Feyman, gündeme ilişkin düşüncelerini paylaştı. Feyman, “Yeni Türkiye adı altında Türkiye karanlık bir yola sürüklenmek isteniyor. Biz Atatürk’ten aldığımız mirası sonsuza koruyup kollayacak olan birer nöbetçiyiz.” Dedi.



Feyman Ulusal Gönüllüleri hareketinin sonunda siyasi bir oluşum meydana çıkar mı? sorusunu yanıtladı. “Ulusal gönüllüleri tamamen bir televizyonunun yaşaması için o televizyonu koruyan kollayan sahiplenen kimselerdir. Ulusal Kanal bu ülke halkının kanalıdır. Hiçbir maddi çıkarı yoktur. Burada çalışan küçücük maaşlarla çalışır. Herkes gönül birliği içerisinde kanalı yaşatmaya and içmiştir. Ulusal Kanal Siyasi hareket değildir ama siyaseti kendine şiar etmiş bir hareket olarak görebiliriz.”

Emekli Albay Hasan Atilla Uğur etkinlikte teröre yönelik düşüncelerini dile getirdi. Uğur, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en kötü günlerini yaşadığını dile getirdi. Kahvaltı, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesi ve kitap imzalamasıyla son buldu.

Haber;Y.SEVER