Düzce Üniversitesi Spor sahasında gerçekleştirilen şenliğin  ikinci gününde sabah saatlerinde DJ ve öğrenci müzik gruplarının sahne alması ile başladı. İlk akşama oranla biraz daha kalabalık olan şenlikte halkında ilgi gösterdiği görüldü. Şenliğin ikinci günün de en dikkat çeken öğrenci gruplarının oluşturduğu standlar oldu. Kitap, yiyecek, takı, anket ve çiğ köfte standları ilgi gördü. 

 

 Gün boyunca çeşitli öğrenci müzik grupları ve sergiler ile devam eden şenlik akşam saatlerinde sahne alan  Kültür ve Turizm Bakanlığı  Türk Halk Müziği Sanatçısı  Nahide Tokgöz ile hareketlenmeye başladı.

 

Nahide Tokgöz sahneyi  Kültür ve Turizm  Bakanlığı Türk Halk Müziği sanatçısı Günay Şimşek’e bırakmadan önce Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mustafa Kepez tarafından Çiçek verildi. Ardından sahneyi alan Günay Şimşek öğrencileri ve vatandaşları söylediği birbirinden güzel türküler ile çoşturdu. 

 

 Günay Şimşek’in ardından Düzce Meslek Yüksek Okulu Karadeniz Kız Ekibi sahne aldı. Gecenin öğrenciler acısından en eğlenceli ve hareketli kısmı ise kemençe eşliğinde  çekilen horonlar oldu.