8 Ağustos'ta Düzce merkeze bağlı 11 mahallede yaşanan su kesintisinin ardından bugün yine arıza patlak verdi ve musluklardan su akmadı. Daha önceki arıza da 500’lük ana boru hattından kaynaklanırken gece saatlerine kadar çalışmaların süreceği bildirildi.

Düzce Belediyesi, merkeze bağlı 11 mahallede yaşanan su kesintisinin ana boru hattında meydana gelen arızadan kaynaklandığını açıkladı ve tamir edilmesi için süren çalışmaların saat 00:00’da sona ereceğini duyurdu.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerince merkezden geçen 500’lük ana boru hattındaki çıkan arıza için onarım çalışmalarının başladığını kaydeden belediye, açıklamasında arızanın giderilmesi ile birlikte su kesintisi akşam 00:00 sularında sona ereceğini kaydetti.

Öte yandan öğle saatlerinden itibaren yaşanan kesintiler, tepkiye yol açtı. Haber merkezimize telefonla ulaşan vatandaşlar, sık sık kesinti yaşanmasını eleştirdi. Kesintilerin uzun saatler sürmesinin günlük işlerini olumsuz etkilendiğinden yakınan tepkili vatandaşlar, belediyeden soruna kalıcı çözüm istedi.

Haber: C. ÜSTÜNER