Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlıdan vefa örneği…  Vali Dağlı geçtiğimiz haftalarda Kalıcı Konutlar’da bulunan Muharrem Sancaklı Huzurevi’ni ziyaret etmiş ve 88 yaşındaki Kore Gazisi Hikmet Sırdaş ile sohbeti sırasında en büyük hayalinin Vali olmak olduğunu öğrenmişti.

Dağlı da bu durum üzerine bir talimat vererek Gazi Hikmet Sırdaş’ı makam aracı ile huzurevinden aldırmış ve Valilik Makamına getirtmişti. Dağlı’nın makam koltuğuna oturan Sırdaş’ın en büyük hayali gerçekleşmiş ve büyük bir heyecan yaşamıştı.



Dün ise Gazi Sırdaş’tan üzücü bir haber geldi. Kore Gazisi Hikmet Sırdaş rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Haberi alan Vali Dağlı ise hemen hastaneye giderek Sırdaş’ı hasta yatağında ziyaret etti. Gazimize geçmiş olsun temennisinde bulunan Dağlı, doktorlardan durumu hakkında bilgi de aldı.



Ziyarette Vali Dağlı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım da hazır bulundu.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ