Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu geleceğin sahibi çocuklara bıraktı. Küçük vali ve belediye başkanın istek ve talepleri Dağlı ve Ay tarafından büyük bir dikkatle dinlendi.



Düzce’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında bu yıl da temsili koltuk bırakma töreni gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Uzunmustafa İlkokulu idareci ile öğretmenleri, 4.Sınıf öğrencileri Melike Sude Oktay ile Şevket Berk Çetin Düzce Valisi Zülkif Dağlı’yı makamında ziyaret etti. Oktay’ın çiçek takdim ettiği Dağlı, her iki öğrenciye de hediyeler verdi.



Devir teslim töreninde Dağlı’nın makamına oturan Oktay, tüm çocukların 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Geri dönüşüm konusunda çalışma istiyorum”
Oktay ilk talimatını ise Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a verdi. Ay’ı telefon ile arayan Oktay, “Düzce’miz çok güzel bir il. Bunun için okullarda ve diğer kurumlarda geri dönüşüm konusunda daha güzel ve etkili çalışmaların olmasını istiyorum. Bunun için çalışmalar başlatmamız gerekiyor” dedi. Ay ise, gerekli çalışmaların bir an önce başlayacağı yanıtını verdi.





Haber: Ö.YILMAZ