Vali Adnan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde makamında ziyaret eden Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne bugün iadeyi ziyarette bulundu. Cemiyetin bulunduğu mekanın Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne yakışmadığını belirten Vali Yılmaz, yeni bir yer tahsisi konusunda elinden geleni yapacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan, 2000 yılında çadırda kurulduğunu söyleyen cemiyetin, halen mekan sıkıntısı yaşadığını ifade etti. Tayhan, yer tahsisi konusunda destek olacağını söyleyen Vali Yılmaz’a teşekkür etti.

 

Tebrik Etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ‘nun geçen hafta Ankara’da yapılan 7.Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Denetleme Kurulu Üyelİğine saçilerek güven tazeleyen Düzce Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Erol Tayhan’ı cemiyet merkezinde ziyaret ederek “tebrik” etti.
 Vali Yılmaz, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’ın TGF Denetleme Kurulu’na seçilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, donanımı ve kapasitesiyle meslekte güven timsali olan Erol Tayhan’ın yeniden denetleme kuruluna seçilmesinin gurur vesilesi olduğunu belirterek “başarılar” diledi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı TGF Denetleme Kurulu Üyesi Erol Tayhan’da Vali Yılmaz’a hitaben yaptığı konuşmada, Türkiye’de değil Dünyada “Çadırda kurulan Tek Cemiyet” olma özelliğini dile getirerek ancak belli bir süre sonra müracaat ederek kabul edildikleri TGF’de ikinci dönemde de ‘’ Meslek Örgütünün üye olduğu TGF’nin denetleme kuruluna seçilmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek” Biz Düzce’nin adını her yerde her zaman en iyi şekilde temsil etmenin yanında Türkiye, Azerbaycan ve KKTC’den üyelerimizin mesleki anlamda yaşadıkları sıkıntıları giderme konusundaki çabamız sürecektir” dedi.
Düzce Gazeteciler Cemiyeti TGF’de delege olarak Erol Tayhan, Harun Can Şerbetçi,, Mehmet Kıdıman ve Hasan Kaya tarafından temsil ediliyor.