2018 yılına girmeye artık saatler kaldı… Yeni yıl heyecanının her yanı sardığı Düzce’de vatandaşların güvenli ve huzurlu bir gece geçirmesi adına gerekli tüm güvenlik tedbirleri alındı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı yayımladığı ‘yeni yıl’ mesajında hem 2017 yılını değerlendirdi hem de yılbaşı gecesi için vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

“Düzce’miz için çalışmalarımızı, 2018 yılında da arttırarak sürdüreceğiz”
 “Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla siz değerli Düzceli hemşehrilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşamaktayım.” ifadesiyle mesajına başlayan Vali Dağlı, şöyle devam etti: “Yeni umutlarla karşıladığımız 2018 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin ve milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini diliyorum. 2017 yılı, gerek küresel ölçekte, gerekse ülkemiz ve ilimizde önemli olayların ve birçok değişimin yaşandığı bir yıl oldu. Güzel bir Düzce için ilimizde özellikle kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde yürütülmesi Düzce’mizin daha müreffeh daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir il olması için 2017 yılında yürüttüğümüz çalışmalarımızı, 2018 yılında da arttırarak sürdüreceğiz.”  

“Her türlü tedbir alındı”
Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmesi için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda denetimleri olmak üzere her türlü tedbir alındığını vurgulayan Vali Dağlı, şunları kaydetti: “Olumsuz hava durumlarının yaşandığı kış şartlarında ilimizde yeni yıl sevincinin hüzne dönüşmemesi için, özellikle sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları hususunu da bu vesileyle hatırlatmak isterim. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen kamu kurumlarımızdaki personelimize, sivil toplum örgütlerimize, basınımızın değerli mensuplarına ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

“Devlet ve millet birlikteliğini hiçbir güç bozamayacaktır”
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladığı mesajında ise 2018 yılının ülke ve tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik ve mutluluk, getirmesini temenni ederek şu ifadelere yer verdi:

“2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış, kardeşlik, mutluluk, getirmesini temenni eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, “öncelikle 2017 yılı içerisinde gerçekleşen hain terör saldırılarında şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı ve sonsuz sabır diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü, devlet ve millet birlikteliğini hiçbir güç bozamayacaktır. Yaşanan bu olaylar bizleri ayrıştırmak şöyle dursun; yüzyıllara dayanan birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi daha da kuvvetlendirmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı tebrik eder, 2018 yılının ülkemiz, ilimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diler,  Yüce Rabbimizden niyaz ederim.”

Haber: C. ÜSTÜNER