Vali Ali İhsan Su, kurum gezilerine Düzce İl Jandarma Komutanlığı ile devam etti. İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça tarafından karşılanan Vali Su, rütbeli askerlerle bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan şube müdürleri, ilçe jandarma komutanları sorumluluk sahaları ve yaptıkları çalışmaları anlatıldı. Daha sonra İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça’yı makamında ziyaret eden Vali Su, İl Jandarma Komutanlığı’ndan ayrıldı.

 

 

Genç DÜSİAD’tan Komutan Akça’ya Ziyaret

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Genç Komisyonu, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Kd.Alb.Ramazan Akça’yı makamında ziyaret ettiler.

DÜSİAD’ın yeni göreve gelen Genç Komisyonu üyeleri Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Kd. Alb.Ramazan Akça’yı makamında ziyaret ederek tanışma imkanı buldular. DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, Genç Komisyonu Başkan Vekili Eser Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret sohbet havasında geçti. Genel Sekreter Nuri Türk, Albay Akça’ya sağlamış oldukları güven ortamından dolayı DÜSİAD adına teşekkür etti. Alay Komutanı Akça’da Düzce’nin genç işadamlarına çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek, “Sizler Düzce’nin ticaretine ve geleceğine yönlendirecek genç beyinlersiniz. Büyüklerinizden gördüklerinizi daha da geliştirerek Düzce’yi layık olduğu seviyeye getireceğinize inancım sonsuzdur. Bu işi sizlerden önce yapan büyüklerinizi örnek alarak, büyümek istediğiniz meslekte kendinizi geliştirmeniz lazım. Düzce çok hızlı gelişen bir il, burada girişimci gençlere ihtiyacımız var. Bizlerde kurum olarak her zaman yanınızda olacağız” dedi.
DÜSİAD Genç Komisyonunun ziyareti toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.