Düzce Üniversitesi, kamu kurumları ile Lisansüstü Eğitim Protokolü imzalamaya devam ediyor. Bu kapsamda bugün iki ayrı protokol töreni düzenlendi.
 
Düzce Valiliği’nde gerçekleştirilen protokollerin ilki Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Düzce İl Müftülüğü arasında imzalandı. Lisansüstü eğitim konusunda işbirliği yapılmasına ilişkin Eğitim Lisansüstü Protokolü’ne imzaları Vali Zülkif Dağlı ile Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar attı.

Söz konusu protokol ile Düzce İl Müftülüğü bünyesinde görev yapmakta olan personel Temel İslam Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programı ve Temel İslam Bilimleri Tezsiz Yüksek Lisans İkinci Öğretim Programı konusunda lisansüstü eğitim alabilecek.
 


DÜ-OSB arasında lisansüstü eğitim protokolü
Düzce Üniversitesi Enstitüleri ile Düzce Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü arasında da lisansüstü eğitim konusunda işbirliği yapılmasına ilişkin Lisansüstü Eğitim Protokolü imzalandı.

Söz konusu protokol ile Düzce Organize Sanayi Bölgesinde yer alan firma çalışanları Düzce Üniversitesi Enstitüleri tarafından belirlenecek programlarda verilecek lisansüstü eğitimden yararlanacaklardır.

Haber: C. ÜSTÜNER