Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçe ziyaretleri gerçekleştiren Düzce Valisi Zülkif Dağlı’nın durağı bu kez Cumayeri ilçesi oldu.
Daha önce Gölyaka ve Gümüşova’yı ziyaret eden Dağlı, ili daha yakından tanımak amacıyla düzenlediği ziyaretlerine devam ediyor. Kurum müdür ve amirleriyle ilçe kaymakamlığını, belediyesini, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret eden Dağlı, en yetkili isimlerden değerlendirme alarak istişarede bulundu.
İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit’le birlikte Cumayeri’ne giden Dağlı’ya Cumayeri Kaymakamı Yunus Ataman, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini vekaleten sürdüren Gümüşova Kaymakamı İsmail Sündük, Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu ve bazı il genel meclis üyeleri eşlik etti.
Kurumların yanı sıra esnafı da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Dağlı, vatandaşların elini sıkarak onlarla bir süre sohbet etti. Dağlı’nın ziyaretten edindiği bilgiler doğrultusunda Cumayeri’nin gelişimi için çalışmalarına yön vermesi bekleniyor.