Küçük Mehmet Köyü’nün hemen girişinde bulunan yaklaşık 280 dönümlük boş araziye vatandaşların gece gündüz çöp dökmesi çevredeki vatandaşları çileden çıkardı.
Arazinin hemen yanında evi olan vatandaşlar, çevreye yayılan kötü kokudan rahatsızlık duyduklarını ifade ederek çözüm istedi.
Köy sakinleri , Araziden turaplar köyüne giden yoldan da şikayetçi. Araçların gürültülerinden rahatsızlık duyan köy sakinleri yolun kapatılması için yetkililere seslendi.
Hemen arazinin yanında evi olan bir vatandaş, “Çöp kokusundan bıktık. Gece bahçeye çıkamıyoruz. Çöpü kaldırsınlar yolu kapatsınlar” derken, bir başka vatandaş ise “ Bir çok kez vatandaşları uyardık ama yine atıyorlar” dedi.
Kale direkleri nerede?
Araziyi spor alanları olarak kullanan Köyün gençleri ise köy muhtarı  Mehmet ali Ateş’in kale direklerini sattığını iddia etti.
Ailelerinin uğraşları sonrasında arazi üzerine dikilen kale direklerinin 2 ay önce kaybolduğunu vurgulayan Demirağ; “ Arkadaşlarımız ile bu araziyi spor alanı olarak kullanıyorduk. Maç oynuyorduk, kendimizi geliştiriyorduk. Yaklaşık 2 ay önce mahalle muhtarı bu direkleri aldı nereye götürdü bilmiyoruz. Kime verdiyse çıkartsın. Biz burada futbol oynuyorduk. Şu anda oynayamaz duruma geldik. Kale direkleri nerede?” diyerek sitemini belirtti.