Düzce’nin Gümüşova ilçesindeki TOKİ konutlarında baş gösteren sorunlar giderek büyüyor. Her ay düzenli olarak aidatlarını ödeyen site sakinleri, buna karşılık hizmet alamamaktan yakınıyor. Son olarak sitedeki birçok apartmanın bozuk olan asansörlerinin onarılmaması tepkiye neden oldu.

Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na gönderdikleri video ile yaşadıkları mağduriyeti dile getiren asansörü çalışmayan apartmanlardan birinde ikamet eden Hatice ve Türker Oraloğlu çifti, uzun süredir asansörlerinin çalışmadığını ve bina sakinlerinin yetkili servis ile görüştüklerini dile getirdi.

Servis tarafından her seferinde farklı bahaneler ile geçiştirildiklerini öne süren Oraloğlu çifti, düzenli olarak aidatlarını ödemelerine karşılık hizmet alamamaktan dert yandı. Apartmanlarda iki asansör olduğu halde bozuk olduğu için ikisini de kullanamadıklarını bildiren site sakinleri, özellikle engelli ve yatalak hastası olan dairelerde merdivenden inip çıkmanın eziyete dönüştüğüne dikkat çekti.

Her ay kontrole gitmesi gereken çok sayıda hastanın asansörlerin çalışmaması nedeniyle kontrollerini aksatmak zorunda kaldığını belirten tepkili vatandaşlar, “Yaşadığımız asansör sorununu CİMER ve belediyeye de yaptığımız şikâyetlerle ilettik. Yetkililerin mağduriyetimizin giderilmesi için bir an önce harekete geçmesini istiyoruz.” dedi.