Seçimlerden önce de gündeme gelen ve projelerinin hazırlandığı söylenen Çoban Kavşağı'na alt geçit düşüncesi hayata geçmeyi bekliyor. Diğer taraftan ise D-655 karayolu Endüstri Meslek Lisesi önüne yapılan üstgeçidi kullanan yok. Geçidin Çoban Kavşağı'na uzak yapılması nedeniyle üst geçit fazla kullanılmazken özellikle öğrencilerin üstgeçit olmasına rağmen karşıdan karşıya tehlikeli bir şekilde D-655 karayolu üzerinde geçmeye çalıştığı da gözleniyor.

Yapılan yorumlar ise üstgeçidin yanlış yerde yapıldığı noktasında birleşiyor. Üstgeçidin kavşaktan uzak bir noktada yapılması nedeniyle köprünün fazla kullanılmadığı gözlenirken Çoban Kavşağı'na ise geçit yapılması gerektiği bir kez daha ortaya çıkıyor. Karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalar ve öğrenciler geçit olmaması nedeniyle trafiğin yoğun olduğu bölgeden karşıya geçmek zorunda kalıyor. Yayalar, karşıya geçerken ciddi tehlikelerle de yüzyüze kalıyor.

Diğer taraftan Çoban Kavşağı'na altgeçit yapılması için seçimler öncesinde karar alınmış ve Çoban Kavşağı'na altgeçit yapılacağı hatta projelerinin bile hazır olduğu söylenmişti. Geçen zamana rağmen hala altgeçit için ses çıkmadığı gözlenirken bu konuda neler yapılacağı ya da kavşağa altgeçit yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor.