Düzce'de yanmayan trafik ışıkları bir kez daha vatandaşları isyan ettirdi. Bu kez tepkinin adresi her gün binlerce aracın geçiş yaptığı Çoban Kavşağı oldu.

D-100 Karayolu İstanbul-Ankara güzergahında olması nedeniyle şehrin en yoğun trafik akışı sağlanan kavşağı olan Çoban'da günlerdir trafik ışıklarının yanmadığından şikayet eden vatandaşlar, haber merkezimize ulaşarak, tepkilerini dile getirdi.

Bunun üzerine bölgeye giderek sorunu yerinde görüntüleyen Öncü Haber, kavşağın ortası ile bulvar ve Akçakoca yolu yönündeki trafik ışıklarının devre dışı olduğunu görüntüledi. Sadece kontrollü geçişi gösteren sarı ışığın yanması nedeniyle kavşakta yaşanan geçiş karmaşasının kazaya davetiye çıkardığını savunan tepkili sürücüler, bayram yoğunluğu göz önüne alınarak, sorunun neden giderilmediğini sorguladı.

Bakım-onarım çalışmalarının günlerce sürmesine anlam veremeyen vatandaşlar, Düzce'nin en işlek kavşağındaki ışık sıkıntısının sürücüler kadar yayalar açışından da oluşturduğu tehlikeye işaret ederek, yetkililerden açıklama beklediklerini ifade etti.

Haber: C.ÜSTÜNER