Geçtiğimiz gece geç saatlerde Kaynaşlı Merkez Mahallesi Keklik Sokak'ta Bedia Çolakoğlu'nun 100 yaşındaki annesiyle birlikte yaşadığı evde sebebi bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı.

 

 

Hızla büyüyen yangın itfayenin ve çevredekilerin tüm müdahalelerine rağmen azaltılamadı ve ev kullanılamaz hale geldi.

 

Uyurken evinde yangın çıkan 100 yaşındaki yatalak hasta olan annesini yangının içinden zorluklarla kurtaran Bedia Çolakoğlu, evindeki bütün eşyalarını çıkan yangında kaybetti.

 
 
Evin dik bir yokuşun en tepesinde bulunması sebebiyle itfayenin yangını söndürmekte güçlük çektiği öğrenildi. Evi küle dönen Çolakoğlu'nun ifadelerine göre yangın sırasında olay yerine gelen Kaynaşlı belediye Başkanı Erol Bayraktar evi yanan aileye bir yada iki ay içinde barınacak bir ev yapılacağının sözünü verdi. Bayraktar'a teşekkürlerini sunan Çolakoğlu, diğer eksiklikleri için de yardımseverlerin kendisine el uzatmasını istiyor.

 

 

 

Çolakoğlu, " Yatsı namazını kıldım yattım ama rüyamda birileri bana anneni al git diyordu. Sonra uyandığımda yan oda yanıyordu. Ben annemi ve bir halıyı aldım evden çıktım. Yangın sırasında itfayeler geldi, Kaynaşlı Belediye Başkanı'mız geldi 'yenge merak etme ben seni bir ikiş ay içinde yeni evine yerleştireceğim' dedi. Evimi o yapsa eşyalarım için yardıma ihtiyacım var. Eşyalar için bir yardımsever alsa bana en büyük iyiliği yapmış olur. Şuanda sıfırdayız, hiçbirşeyimiz kalmadı" diyerek yardım istedi.

 
Evi yanarak küle dönen Bedia Çolakoğlu'nun bir kaç yıl önce de eşini kaybettiği öğrenildi.