14 Eylül tarihinde Düzce medyasında gerçekleşen tarihi devir ile Türkseven Şirketler Grubu bünyesine katılan Öncü Medya Grubu yeni yayın dönemine yarın itibariyle başlıyor.

21 Şubat 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan Düzce'nin ilk yerel televizyonu Öncü Televizyonu'nda devir teslim töreninin hemen ardından başlayan yeniden yapılanma süreci tamamlandı.
Hem görüntü hem de ses kalitesi olarak altyapısını güçlendiren, teknik donanımını sil baştan yenileyen, estetik dokunuşlarla stüdyolarına farklı bir soluk getiren Düzce basınının amiral gemisi Öncü TV, zengin yayın içeriğini haftalardır süren yoğun çalışmaların ardından izleyici ile buluşturuyor.

Canlı haberleri, yeni programları, belgesel, film ve klip yayınları ile dolu dolu bir yayın akışına yarın saat 07:00 itibariyle başlayacak olan Öncü TV'nin ana haber bülteni koltuğuna ise deneyimli Haber Spikeri ve program yapımcısı Özlem Ağbuğa oturacak. Haber saatini 19:00 olarak belirleyen Öncü TV'de saatler 20:00'ı gösterdiğinde ise yepyeni bir haber programı başlayacak.

Öncü Medya Grup Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal'ın hazırlayıp sunacağı "Kitabın Ortasından" isimli programın ilk konuğu Düzce eski Milletvekili Doç. Dr. İbrahim Korkmaz olacak.

Deneyimli kadrosu ve güçlenen teknik donanımıyla yeni yayın dönemine 'Merhaba' diyecek olan Öncü TV ayrıca Artı Medya tarafından sağlanacak altyapı ile daha geniş kitlelerce seyredilebilecek.