Yenikentliler Pazar günü dolu dolu bir şenlik günü geçirecek. Bu zamana kadar ilgisizlik nedeniyle şenlikler sönük geçerken bu yıl şenliğe ilgi de var. Düzce Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği şenliklerle Yenikentliler güzel bir gün geçirecek.

Bahar Şenliği Pazar günü Yenikent 3. Bölge de yapılacak olan sağlık yürüyüşü ile başlayacak. 7. Bölge Anıt Meydanı'nda sona erecek olan sağlık yürüyüşünün ardından, aynı alanda çeşitli sportif etkinlikler ve piknik programı düzenlenecek. Protokolünde katılacağı şenliğe, tüm Yenikentliler ve Düzceliler davet ediliyor.

Düzce Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkıları ile düzenlenen şenlik, Yenikent sakinleri ve öğrenci gruplarının katılacağı sağlık yürüyüşü ile başlayacak. Anıt Meydanı'nda ki eğlenceli yarışmalar ve folklor gösterileri ile gün boyu sürecek olan şenlikte mehteran bölüğü de bir konser verecek. Şenliğin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi amacı ile, Belediye, İl Sağlık Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından önlemler alınacak.