Yığılca Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar programına Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Yığılca Kaymakamı Furkan Sancuktutar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İş Adamı Ali Ağaoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin yanı sıra vatandaş katıldı.





Dağlı: Yığılca gelişime açık
Kur’an-ı Kerim okunması ile başlayan iftar programında akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından protokol konuşmaları yapıldı. Düzce Valisi Zülkif Dağlı, birlik ve beraberlik ortamında olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde ramazanın sonlarına doğru yaklaştık.  Yığılca bizim için önemli bir ilçemiz. Her şeyi ile gelişmeye açık. Sanayi tesisleri, bal ormanları, tarımsal faaliyetleri ve meslek yüksekokulu ile gelişmeye açık bir yer. Bu ilçemize olan borcumuzu inşallah ödeyeceğiz” dedi.

Sancaktutar: Ağaoğlu üniversite öğrencilerine destek oluyor
Yığılca Kaymakamı Muhammet Furkan Sanacaktutar üniversite öğrenimi gören yüzlerce öğrenciye belediye ve kaymakamlık tarafından fon oluşturarak destek çıkmaya çalıştıklarını kaydederek, “İş adamı Ali Ağaoğlu da bizleri kırmayarak bu fonumuza destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, iftar programında emeği geçenlere teşekkür ederek yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla herkesin sağlıklı huzurlu bir şekilde Ramazan Bayramına ulaşmasını temenni etti.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Programımızın düzenlenmesinde büyük emeği olan değerli iş adamı Ali Ağaoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ağaoğlu: Dünyanın en çevreci çimento fabrikasını kuracağız



Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftar programına katılan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu kendisini Yığılcalı bir vatandaş olarak hissettiğini dile getirerek, “Allah kısmet ederse ülkemizin içinde bulunduğu zor durumlarda yatırım yapmaya ihtiyacı var. Oğlum ve değerli büyüğüm Atalay Şahin ile birlikte buraya dünyanın en çevreci çimento fabrikasını kuracağız. Yığılcalı nüfusuna kayıtlı İstanbul’daki şantiyelerde çalışan yüzlerce vatandaşımız var. Burada fabrika kurulduğu zaman o kardeşlerimiz burada iş imkanına kavuşmuş olacak. Ülkemiz maalesef büyük bir abluka altında. Güçlü bir Türkiye’yi istemeyenlerin üzerimizde oynadığı oyunları çok iyi biliyoruz. Ancak biz bu zor şartlarda bile bu yatırımı inşallah gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından desteklerinden dolayı Vali Zülkif Dağlı, İş adamı Ali Ağaoğlu ve Ak Parti il başkanı Hikmet Keskin’e plaket verildi.



İftar programı Fatih Yardım’ın seslendirdiği ilahi konseri ile devam etti.

Haber:Y.SEVER