Yığılca’da ağacın traktörün üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 5 orman işçisi bugün toprağa verildi. Düzce’yi yasa boğan kazada hayatını kaybeden işçiler, öğle namazına müteakip Sarıkaya Köyü’nde son yolcuğuna uğurlandı. Kalabalık bir vatandaş topluluğun katıldığı cenaze törenine Vali Ali İhsan Su, Garnizon Komutanı Ramazan Akça’nın yanı sıra siyasiler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

İşçilerden birinin cenazesi Manisa’ya gönderilirken, diğer işçilerin cenazeleri Sarıkaya Köyü’nde ailelerine teslim edildi. Köy meydanına getirilen cenazeler, okul sıraları üzerinde peş peşe sıralandı.

 

 

Hayatını kaybeden işçilerin yakınları tabutların başında gözyaşı döktü. Elim bir kazada hayatını kaybeden işçilerin tabutuna yakınları uzun uzun baktı.

 

 

Cenazede hayatını kaybedenlerden birinin yakının “Ben sana bakardım,3 kuruş ekmek parası için gitmeseydin.” ağıdı, yine annesini kaybeden bir kız çocuğunun “ben annemi isterim.” diyerek ağlaması yürekleri dağladı.

 

 

Cenazeye katılım o kadar yüksek oldu ki köy meydanında adım atılacak yer kalmadı. Köyün kadınları da balkondan yakınlarını son yolculuğuna uğurladı.

 

 

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazınınardından 5 işçinin cenazeleri omuzlarda köy mezarlığına taşınarak toprağa verildi.

 

 

Kaşıkoğlu’ndan taziye mesajı