Yeni yıla Öncü Tv izleyerek girenler birbirinden değerli hediyelerin sahibi oldular. Yılbaşı gecesi Öncü Tv'de yayımlanan özel eğlence programını başından sonuna takip eden ve şifreleri alarak Televizyonumuzu arayanlar yeni yılın ilk dakikalarında büyük heyecan yaşadılar. Yoğun ilginin olduğu ve sık sık telefon hatlarının kilitlendiği yılbaşı özel çekilişinde Büyük ikramiye Mesine Şen ve Ömer Cebeci'ye çıktı. Çekilişe katılanların arasından sıyrılarak çekiliş sonucunda büyük ikramiyeleri kazanan Mesine Şen ve Ömer Cebeci bugün hediyelerini teslim aldılar. Karaca Center'dan oturma grubu kazanan Mesine Şen hediyesini mağaza sahibi Hüseyin Karaca'dan teslim alırken oldukça mutlu olduğunu söyledi. Fevziye Köyü'nde oturan ve Daha önce de Hediye kazandığını belirten talihli izleyici ihtiyacım vardı çok makbule geçti dedi.

Karaca Center sahibi Hüseyin Karaca'da Öncü Televizyonuna teşekkür ederek böyle bir olaya katkı sağlayıp vesile olmaktan ötürü mutlu olduğunu dile getirdi.

Tutkun Mutfak ve Çelik Kapı'dan yemek masası kazanan Ömer Cebeci de hediyesini bugün teslim aldı. Evli ve bir çocuk babası olan Ömer Cebeci yemek masam yoktu , hep bana çıksın istedim. Hatta eşimle çekiliş yapılırken hayalini kurduk. İsmim okunduğunda çok mutlu oldum dedi.

Ömer Cebeci'nin eşi Pınar Cebeci de Mutfağımda hep bir yemek masası olsun istedim . Bu hayalime Öncü Tv sayesinde ulaştık. Eşimin adı okunduğunda inanamadım. Almadan da inanmıyordum. Şimdi masama kavuştum Öncü ailesine çok teşekkür ediyorum dedi

Tutkun Mutfak ve Çelik Kapı sahibi Vedat Tutkun da Yemek masasının ihtiyaç sahibi bir aileye çıkmasından ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, iyi günlerde kullansınlar inşallah şansları hep açık olur dedi