Orman İşletme Müdürlüğü’nün bahçesine Düzce Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Park’ta tuvalet sorunu devam ediyor. 

Şehir merkezindeki sınırlı yeşil alanlardan olan ve 2013 yılında Düzce Belediyesi tarafından Düzceliler’in hizmetine sunulan Kent Park’ın son hali görenlere, “Bu kadar da olmaz!” dedirtti.

Kapıyı çalan kış ayları ile birlikte güzel havaların tadını son kez çıkaran vatandaşların uğrak noktası olan Kent Park’ın tuvaleti yine içler acısı durumda!

Toplu kullanılması gereken alanlarda uyulması gereken kurallara uyulmamasına Kent Park’ın temizliğinden sorumlu bir görevlinin olmaması da eklenince tuvalete kokudan yanaşılmıyor. Özellikle son iki yıldır sık sık haberlere konu olan kirli tuvalet konusunda Kent Park’ın bakım ve temizliğinden sorumlu olan belediyenin neden kalıcı bir çözüm üretmediği tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Diğer taraftan kuşların üzerlerini pisletmesi nedeniyle kirlenen oturma alanları da yine kullanılamayacak durumda. Düzce’de ailelerin boş zamanlarında çocuklarıyla hoşça vakit geçirebilmesi amacıyla yapılan Kent Park’ta daha önce de birçok kez gündeme getirdiğimiz bu sorunlara yönelik artık somut bir adım atılması bekleniyor.

Haber: Ö. YILMAZ