Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bayram tatilinin son gününde büyük bir yoğunluk yaşandı. Birçok bölgede olduğu gibi bayram tatili nedeniyle biletler Düzce’de de tükendi. Bilet bulamayanlar ise beklemek zorunda kaldı. 9 günlük bayram tatilinin ardından okulların açılacak olması yoğunluğu iyice artırdı.

Terminalin fiziki yetersizliğinden dolayı her bayram olduğu gibi bu bayramda da aynı sorunlar tekrarlandı. Terminal, otobüsleri almadı… Özel araçlarının da terminale sokulmaması, terminal çevresinde araç kuyrukları oluştu.
Yollardaki yoğunluktan dolayı otobüslerin rötar yapması terminalde bekleyen yolcuları çileden çıkardı. Terminalde beklemekten sıkılan yolcular duruma isyan etti; şoförler de bu soruna artık bir çözüm getirilmesini istedi. Her bayram dönüşü aynı çileyi çektiklerini belirten otobüs şoförleri ve vatandaşlar bir bayramı daha aynı sorunlarla geride bıraktı. Yetkililer, vatandaşın yaşadığı sorunların bu bayram son bulacağını gelecek yıl Şubat ayından itibaren Düzce’nin yeni terminaline kavuşacağını söyledi.

Haber;Y.SEVER