Yapımına 2011 yılında başlanan ancak proje değişikliği, hava muhalefeti ve müteahhit noktasında yaşanan sıkıntılar yüzünden hala tamamlanamayan Yığılca-Düzce karayolundaki çalışmaları yerinde inceleyen MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Yığılca ilçesine bağlı Dutlar köyünde bulunan yol yapım şantiyesine gelen Yılmaz, yetkililerden yolun durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarete MHP İlçe Başkanı İlhan Yalçın, İl Genel Meclis üyesi Ramazan Muhterem Baltacı da katıldı.



Yılmaz, yaptığı açıklamada, karayolundaki çalışmaları özellikle takip ettiğini belirtti.

Yolun ilçe turizmine önemli katkı sağlayacağını aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu yol ile birlikte Yığılca-Alaplı ve Yığılca-Yedigöller yolu tamamlanırsa Yığılca Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olacaktır. Turizm adına büyük bir yol katedecektir. Bu bağlamda yol çalışmalarının hızlandığını görmek bize mutluluk veriyor. Bu yolların kısa sürede tamamlanabilmesi için var gücümle çalışacağım."



MHP İlçe Teşkilatı ve Yığılca Belediyesi'ne ziyaret

Öte yandan, Yılmaz, MHP Yığılca İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı İlhan Yalçın ile makamında bir araya geldi. Seçimlerdeki çalışmaları dolayısıyla teşkilatı tebrik ederek Yalçın'a plaket sunan  Yılmaz, "Yığılca İlçe Başkanımız İlhan Yalçın'a ve tüm teşkilatımıza seçim sürecinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür ederim." dedi.

Ardından Yığılca Belediyesi'ne geçen MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, başkan seçilen Rasim Çam'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



Çam'a plaket takdim etti

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam'a plaket de takdim eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"31 Mart yerel seçimlerinde sizin başkanlığınızda tüm çalışanların adına size bu plaketi takdim ediyorum. Çok yoğun bir çalışma programı yürüttünüz. Allah nasip etti, belediye başkanlığını halkımızın takdiriyle aldınız. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar diliyorum."



"Bize onur ve gurur verdiniz"

Çam da Yılmaz'a teşekkür ederek, "Bu nazik hediyenizden dolayı çok teşekkür ediyorum, bize onur ve gurur verdiniz. Sizlerin ve halkımızın desteği bize her zaman güç verdi. Ben de Yığılca Belediye Başkanı olarak bu nazik ve mutluluk verici hareketinizden dolayı şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu.

Haber: C.ÜSTÜNER