Yığılca Belediyesi kaza riskini asgariye düşürmek amacıyla ilçe giriş ve çıkışlarındaki yolları daha güvenli hale getiriyor.Yapımı yılan hikayesine dönen ve son olarak bitiş tarihi olarak 2021 yılına işaret edilen Yığılca-Düzce karayolunda yapım devam ededursun kentin giriş kısımlarında kazalara zemin hazırlanan tehlikelere karşı önlem alan Yığılca Belediyesi özellikle kar yağışı öncesi bölgede hummalı bir çalışma yürütüyor.


Belediye Başkanı Rasim Çam'ın talimatları doğrultusunda trafiği rahatlatmak için süren iyileştirme seferbeliğinin kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.
Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:"İlçe girişi Çakıl mevkisindeki son kütleyi bertaraf ederek o bölgede yaşanabilecek kazaları önlemek üzere ilçemize giriş ve çıkışları trafik akışını rahatlatmak üzere bitirdik. İlçemize hayırlı olsun.


Bundan sonra inşallah kazaların yaşandığı Koca Meşe Kavşağı'ndaki çalışmalarımıza yoğunlaşarak devam edeceğiz. Halkımız neyi isterse onu yapacağız sevgi saygılarımla."
HABER:C.ÜSTÜNER