Düzce İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Hayri Şen, Yığılca İlçesini ziyaret etti. İlçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Şen’e ziyaretinde AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, AK Parti Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın ve MHP Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı eşlik etti.

Şen’in ilçe ziyaretinde ki ilk durağı Yedigöller yolu oldu. Beraberindekiler ile birlikte Yedigöller Grup Yolu Genişletme çalışmalarını inceleyen Şen, yolu bu yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Ardından devam eden Karakaş Köyü Heyelan Bölgesi, Yoğunpelit Köyü yol genişletme çalışmaları, Bekirler Köyü Yol Çalışmaları, Gökçeağaç Köyü Erkek Hafızlık Kursu İnşaat çalışmaları, Sarıkaya Mağarası, Dibektaş Köyü Yol Çalışmaları, Çamlı Köyü Bağlantı Yolu Çalışmaları ve Akçaören Köyü ile Çamlı Köyü grup yol çalışmalarını yerinde inceleyen Şen, bu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların bu yıl içinde tamamlanması için çalışan işçilere talimat veren Şen’e AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak, AK Parti Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yılgın ve MHP Yığılca İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Muhterem Baltacı teşekkür etti.