Yığılca halkının en büyük sorunlarının başında gelen Düzce – Yığılca yolunda geçtiğimiz yıllarda yetkililerin girişimleri sonucunda çalışmalar başlatılmıştı.  Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, hava şartlarının müsaade etmesi durumunda asfalt serme çalışmalarını kısa süre içinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çam, “ İnşallah en kısa zamanda hava şartları müsaade ederse, Asar Sapağı ile Aydın Köyü arasındaki kısmın ulaşıma açılması için çalışmalar devam edecektir. Firma yetkililerinden hava şartlarının müsaade etmesi durumunda, Asar Sapağı ve Aydın Köyü arasındaki kısmı 60 gün içinde tamamlayacağız.

Aynı zamanda, şu an itibarıyla Hasanlar -  Durnacıoğlu arası asfaltlama çalışması ve bariyerler tamamlanarak ulaşıma açılmıştır. Halkımıza ve ilçemize seyahat eden sürücülerimize keyifli, baraj ve doğa manzaralı, kazasız belasız seyirler temenni ederim. Yığılcamız’a , ilimize, ülkemize  ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

HABER: Savaş  ARI