İKİ ARAÇ YAN YANA GECEBİLECEK
Yığılca’da Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köy yollarında genişletme çalışmaları başladı. Tek aracın geçebildiği yollar çalışmaların ardından iki aracın yan yana geçebileceği duruma gelecek.
Yığılca
18.07.2020, 14:20
1261

Yığılca’da köy yollarında darlık nedeni ile iki aracın yan yana geçememesi sonrasında köylülerin istekleri sonrasında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köy yollarında genişletme çalışmaları başlatıldı.
Düzce İl Özel İdaresi ekiplerinin de destek verdiği çalışmalar kapsamında Yığılca’ya bağlı köseler köyünde yol genişletme ve stabilize çalışmaları yapıldı.
Yetkililerden alınan bilgilere göre ilçe genelinde dar olan yolların tamamı genişletilecek ve tek aracın geçebildiği yollar iki aracın yan yana geçebileceği duruma gelecek.
DÜZCE MERKEZ
7 ay önce
Düzce belediyesi neden yollarına asfalt atamiyor neden asfalt yok diyorlar. iki yıldır. asfalt üretmekten almaktan acizler ?
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
Erdal
7 ay önce
Teşekkürler Yığılca ilçe özel idare ekibi
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (1)
Konsopa81
7 ay önce
Akçaören Köyü İsmail Çayırı mahallesinin yeni yoluna da bi rl atabilir misiniz artık açtılar öylece bıraktılar bi düzeltin bu şekilde çakıllayın ilk etapta illede asfalt yapın demiyoruz. Bu mesajı oluyoda eğer yetkililer ki okuyorlar biliyorum tapılan işin medyada yer alması çalıştıkları anlamına gelir okumakta hoşlarına gider. Bu yüzden ne olur. Bahsettiğim yolla da ilgilenirlerse çok sevineceğiz. ( Köylüler olarak birçok defa imza topladık ama taleplerimizi yerine getiren bir yetkili hala yok. Sesimizi lütfen duyurun.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (1)
Reşat Gültekin
7 ay önce
Düzce ilinin tüm köy yolları genişlemeli asfalt lanmalı yol olursa ilimiz kalkınır, gelişir,
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
Admın
7 ay önce
Çamlı akçören kocaoğlu köyün yolları ne olacak
Cevapla
Beğendim (1)
Beğenmedim (0)