AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bugün kalabalık bir heyetle Yığılca İlçesine giden Çakır ve Keskin’e İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Çakır ve Keskin’in Yığılca ilçe ziyaretlerinde ilk durakları AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Dursun Albayrak’tan ilçenin sorunları, devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Milletvekili Çakır, sorunların çözümü noktasında takipçi olacağını söyledi.

AK Parti Yığılca İlçe Teşkilatı ziyaretinin ardından, Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret ederek çiftçiler ile bir araya gelen Çakır ve Keskin, çiftçilerin yaşadığı sıkıntıları dinledi. Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Yılgın’dan ilçedeki tarımsal faaliyetler hakkında bilgi alan Çakır, AK Parti döneminde fındık üreticileri ve arı yetiştiriciliğinin kalkınmasına yönelik birçok desteğin verildiğini kaydetti.

 Çakır ve Keskin, ardından ilçe merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelerek, yaşadıkları problemler hakkında bilgi aldılar.

HABER: Savaş ARI