Olay bugün saat 14:30 sıralarında Yığılca ilçesine bağlı Hacılar Köyü’nde meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti:

“Köyde yaşayan Tevfik T. tüfeğiyle oynadığı sırada silah birden ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar yan komşusu İrfan K.’nin vücuduna isabet etti. Sol göğsünden aldığı saçmalarla yaralanan İrfan K.’yi yakınları vakit kaybetmeden özel bir araçla, Yığılca Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada doktorların ilk müdahalesinin ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İrfan K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.”

İhbar üzerine Hacılar Köyü’ne giden jandarma ekipleri Tevfik T.’yi tüfeği ile birlikte gözaltına aldı. Komşusunu kazara vurduğu iddia edilen Tevfik T.’nin Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki ilk ifadesinde, tüfek ile oynadığı sırada ateş aldığı ve İrfan K.’nin yaralandığını, yaşanan bu olaydan ise büyük pişmanlık duyduğunu söylediği ileri sürüldü.

Tevfik T.’nin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirilirken, olay ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABER: SAVAŞ ARI